loading…

Un tânăr de 19 ani a murit și alte patru, între care și un copil de nouă ani, au fost rănite, astăzi, în urma unui accident petrecut în județul Bacău, pe drumul național DN 2, unde două mașini s-a ciocnit în timp ce șoferul uneia dintre acestea a încercat să întoarcă autovehiculul pe șosea.

Accidentul a avut loc pe un sector din afara localității băcăuane Gheorghe Doja.

Potrivit reprezentanților Poliției Județene Bacău, un tânăr de 19 ani, care conducea o autoutilitară plină cu marfă, dinspre Bacău spre Adjud, a încercat să întoarcă mașina pe carosabilul umed. În acel moment, autovehiculul a fost lovit în plin de un autoturism care circula în spate, condus de un șofer de 42 de ani, din județul Vrancea.

În urma impactului puternic, autoutilitara s-a răsturnat pe șosea, iar o parte din marfă s-a împrăștiat pe șosea.

Echipajele medicale care au ajuns la intervenție au constatat decesul șoferului de 19 ani. De asemenea, un pasager de 56 de ani din utilitară, precum și șoferul de 42 de ani și alți doi pasageri din autoturismul acestuia, în vîrstă de 9 și 44 de ani, au fost răniți, fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Bacău, a declarat, duminică, pentru News.ro purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Bacău, Cătălina Crețu.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/06/un-tanar-de-19-ani-a-murit-intr-un-grav-accident-dupa-ce-a-vrut-sa-intoarca-masina-prin-loc-nepermis-39348.jpghttps://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/06/un-tanar-de-19-ani-a-murit-intr-un-grav-accident-dupa-ce-a-vrut-sa-intoarca-masina-prin-loc-nepermis-39348-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv