Este vorba despre un tânăr care a cărat pe capota mașinii sale câțiva zeci de metri un agent de poliție care a vrut să-l oprească la filtru, scrie Liberatatea.ro

Respectivul personaj, acuzat tot de ultraj, este Roni Herșcovici, în vârstă de 22 de ani, arestat acum mai bine de trei luni după ce a lovit tot un agent rutier! Numai că tânărul nu a folosit atunci nici un  procedeu tehnic de atac cu brațele sau cu picioarele împotriva subofițerului, ci a plecat cu el de pe loc pe capota mașinii, mai precizează sursa citată.

Magistraţii Tribunalului Bucureşti i-au respins vineri contestaţia lui Cristian Boureanu, astfel încât acesta rămâne în arest preventiv în dosarul în care este acuzat de ultraj după ce a agresat un poliţist rutier. 

Cristian Boureanu a fost arestat preventiv pe 10 iunie, în urma unei decizii a Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti, iar vineri tribunalul i-a respins contestaţia. 

Pe 9 iunie, în jurul orei 1,30, Cristian Boureanu se afla într-o maşină condusă de un ospătar de la restaurantul în care petrecuse, fiind oprit în trafic de un echipaj de poliţie rutierăde două ori în decurs de câteva minute. În momentul în care poliţiştii i-au solicitat documentele de identitate, între fostul politician și unul dintre polițiști s-a iscat un conflict. După ce fostul deputat i-a aplicat o lovitură în zona inghinală, poliţistul a reacţionat şi l-a lovit pe Boureanu, acesta căzând la pământ.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Este vorba despre un tânăr care a cărat pe capota mașinii sale câțiva zeci de metri un agent de poliție care a vrut să-l oprească la filtru, scrie Liberatatea.roRespectivul personaj, acuzat tot de ultraj, este Roni Herșcovici, în vârstă de 22 de ani, arestat acum mai bine de trei...

Preluat de la EVZ