Portugalia a terminat la egalitate, scor 2-2, partida disputată, duminică, la Kazan, împotriva Mexicului, în Grupa A a Cupei Confederațiilor. Lusitanii au deschis scorul prin Ricardo Quaresma (34), mexicanii au egalat înaintea pauzei, datorită lui Javier Hernandez (42), iar campioana Europei a punctat în repriza a doua, în minutul 86, grație reușitei lui Cedric (86). Mexicul a salvat un punct, în ultimele secunde, grație lui Hector Moreno (90+1). În minutul 20, portughezul Pepe a marcat, dar reușita a fost anulată, după vizionarea înregistrătii video. Sâmbătă, în primul meci al Grupei A, Rusia a trecut de Noua Zeelandă, scor 2-0.

Duminică, în Grupa B, la Moscova, Chile a învins Camerunul, scor 2-0, goluri marcate de Arturo Vidal (81) și Eduardo Vargas (90+1). Luni, în Grupa B, Australia va înfrunta Germania.

rootstireaActualitate/EsentialFotbal extern
Portugalia a terminat la egalitate, scor 2-2, partida disputată, duminică, la Kazan, împotriva Mexicului, în Grupa A a Cupei Confederațiilor. Lusitanii au deschis scorul prin Ricardo Quaresma (34), mexicanii au egalat înaintea pauzei, datorită lui Javier Hernandez (42), iar campioana Europei a punctat în repriza a doua, în minutul...

Preluat de la EVZ