loading…

Una dintre mizele întregului scandal în care sunt implicați PSD și guvernul Grindeanu ar fi legată de sumele uriașe pe care Sevil Shhaideh urma să le dea primăriilor.

De altfel, este haos acum la Ministerul Dezvoltării după ce premierul a lăsat-o fără drept de semnătura pe Sevil Shhaideh și a blocat Programul Național de Dezvoltare Locală.

30 de miliarde de lei trebuiau sa ajungă la primarii din țară pentru a finanta, printre altele, 2.500 de creșe și grădinițe dar și 2.000 de școli.

Deja peste 3.000 de proiecte au fost demarate și ar fi avut nevoie de banii promiși de guvern, după ce autoritățile locale au dat bani din propriile bugete, sigure fiind că îi vor recupera.

Sorin Grindeanu declară că ar fi luat această decizie pe motiv ca ar exista întârzieri foarte mari iar banii ar fi folosiți în scopuri politice.

În replică, Sevil Shhaideh a anunțat că ia în calcul să depună o plângere penală împotriva premierului.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/06/haos-la-ministerul-dezvoltarii-programul-national-de-dezvoltare-locala-a-fost-blocat-39371.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/06/haos-la-ministerul-dezvoltarii-programul-national-de-dezvoltare-locala-a-fost-blocat-39371-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv