Ziua de 21 iunie, data oficială a Sărbătorii muzicii nu a fost aleasă întâmplător. Aceasta este cea mai lungă zi din an și oferă muzică gratuită de-a lungul întregii perioade. Amatorii și profesioniștii se întâlnesc în locuri obișnuite sau mai puțin convenționale pentru a comunica în limbajul sunetelor.

”Institutul Francez a pregatit un program chic anul acesta timp de trei seri, ca-n povești,  seri întrupate de trei Sânziene, înveșmântate nu în ii, ci mai degrabă în constume pop, electro, rock, techno, surf music, muzică clasică în funcție de tematica fiecărui concert. Vă invităm, așadar, să vă lăsați învăluiți de fuziunea ritmurilor și de magia acestor momente alături de noi și de invitații noștri din Franța si din România. Timișoara este singurul oraș din România care figurează pe harta oficială a manifestării”, transmit reprezentanții Institutului Francez din Timișoara.

Accesul la toate evenimentele este gratuit. Programul detaliat poate fi consultat aici.

rootstireaActualitate/EsentialCultură
Ziua de 21 iunie, data oficială a Sărbătorii muzicii nu a fost aleasă întâmplător. Aceasta este cea mai lungă zi din an și oferă muzică gratuită de-a lungul întregii perioade. Amatorii și profesioniștii se întâlnesc în locuri obișnuite sau mai puțin convenționale pentru a comunica în limbajul sunetelor.”Institutul Francez...

Preluat de la EVZ