loading…

Un jandarm aflat în timpul liber a prins, astăzi, un bărbat care a sustras banii unei femei în autobuz în Sectorul 4.

Sublocotenentul Albert Crâșmaru, ofițer în cadrul Jandarmeriei Capitalei, este absolvent al Academiei de Poliție în promoția 2014.

“I-au atras atenția strigătele oamenilor din jur și, uitându-se, a observat un tânăr sărind dintr-un autobuz. Acesta a sustras de la o femeie, aflată în mijlocul de transport, o sumă de bani și a încercat să fugă. Jandarmul a pornit în urmărirea făptuitorului, care a încercat să își piardă urma într-o zonă greu accesibilă din imediata apropiere. A sărit un gard, dar a fost ajuns din urmă și imobilizat, în timp ce striga către jandarm să nu-l atingă, pentru că “este infectat cu HIV”. Colegul nostru nu s-a lăsat intimidat și l-a reținut pe făptuitor până la sosirea sprijinului solicitat prin 112″, se menționează într-un comunicat de presă al Jandarmeriei Capitalei.

Banii sustrași de la victimă, aproximativ 700 de lei, au fost aruncați pe timpul urmării și, ulterior, au fost înapoiați femeii. Autorul, recidivist, a fost preluat de organele specializate și au fost întocmite actele necesare începerii cercetărilor.

sursa: Agerpres.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/06/un-jandarm-aflat-in-timpul-liber-a-prins-un-hot-care-a-jefuit-o-femeie-in-autobuz-nu-ma-atinge-am-sida-39378.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/06/un-jandarm-aflat-in-timpul-liber-a-prins-un-hot-care-a-jefuit-o-femeie-in-autobuz-nu-ma-atinge-am-sida-39378-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv