loading…

Lumea sportului internațional este în doliu, după ce un pugilist s-a stins din viață la doar 34 de ani, în urma leziunilor suferite în timpul unui meci de box.

Tim Hague, în vârstă de 34 de ani, a murit duminică seară, în urma leziunilor suferite în timpul meciului de box pe care l-a disputat vineri împotriva lui Adam Braidwood, scrie The Sun.

Bărbatul a fost transportat de urgență la spital, însă a intrat în moarte cerebrală, iar după două zile, organismul său a cedat.

Anunțul trist a fost făcut chiar de sora sportivului: “Cu o tristețe incredibilă, durere, mâhnire și cu inima frântă, anunțăm că Tim a murit astăzi. A murit înconjurat de familie, ascultând melodiile sale favorite. Ne va lipsi enorm”.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/06/un-sportiv-celebru-s-a-stins-din-viata-la-doar-34-de-ani-dupa-mai-multi-pumni-primiti-intr-un-meci-39368.jpghttps://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/06/un-sportiv-celebru-s-a-stins-din-viata-la-doar-34-de-ani-dupa-mai-multi-pumni-primiti-intr-un-meci-39368-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv