După ce a fost acuzat că ar fi întreținut raporturi sexuale cu o asistentă medicală, Borcea apare într-un raport emis după un control al ANP făcând ce îi poftește inima.

La ultima apariție publică, la procesul privind dezafilierea Craiovei, Borcea a venit cu părul vopsit, ca și cum la închisoare ar exista o frizerie specială pentru el. De asemenea, așa cum se arată în raport, Borcea vorbește la telefon cât vrea, cu toate că regulamentul spune ca un deținut nu are voie să folosească telefonul mobil mai mult de 180 de minute zilnic. 

Și acest lucru reușește să-l facă cu ajutorul altor deținuți, pe care îi mituiește. Astfel, Borcea efectua apeluri și în timpul orelor de muncă pe care le presta la spălătorie, ”uneori câte 40-70 de minute, la apelul de seară și chiar după stingere”, potrivit Libertatea.ro.

Mai mult, Borcea ar deținea o întreagă rețea pentru telefoane, pachete și bani. Se pare că ceilalți deținuți îi cedau cartele de telefon, să poată vobi în contul lor. 

potrivit lui Valentin Popiell, aghiotant de-al lui Borcea: ”Se pot iniția apeluri dacă nu ai cardul, dar dacă știai ultimele 6 cifre de pe un card, după care formai 333#. Ți se cerea un nou cod pin, fără să ai nevoie de cel vechi. Dar se putea vorbi doar la numerele aflate deja pe lista celor aprobate”, se arată în raport.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
După ce a fost acuzat că ar fi întreținut raporturi sexuale cu o asistentă medicală, Borcea apare într-un raport emis după un control al ANP făcând ce îi poftește inima.La ultima apariție publică, la procesul privind dezafilierea Craiovei, Borcea a venit cu părul vopsit, ca și cum la închisoare...

Preluat de la EVZ