loading…

Fostul președinte al Federației Române de Fotbal (FRF) Mircea Sandu s-a prezentat, în această dimineață, la Direcția Națională Anticorupție.

Mircea Sandu a ajuns la DNA în jurul orei 10.30, el fiind însoțit de avocat.

Potrivit unor surse de la DNA, Mircea Sandu ar fi venit să dea declarații în urma unei plângeri făcute de Adrian Mititelu. Sunt nouă plângeri pe numele lui Mircea Sandu. Sunt plângeri care vizează și mai multe echipe și modul cum acestea au ajuns în Liga 1 și altele nu, notează antena3.ro.

Mircea Sandu a spus că nu știe de ce a fost chemat la DNA.

Fostul președinte al Federației Române de Fotbal (FRF) Mircea Sandu a fost achitat, săptămâna trecută, alături de fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Dumitru Dragomir, de către magistrații Curții de Apel București, în dosarul excluderii din FRF a clubului FC Universitatea Craiova, patronat de Adrian Mititelu. Decizia este definitivă.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/06/fostul-presedinte-al-federatiei-romane-de-fotbal-mircea-sandu-audiat-la-dna-39394.jpghttps://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/06/fostul-presedinte-al-federatiei-romane-de-fotbal-mircea-sandu-audiat-la-dna-39394-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv