loading…

Interlopul orădean Romulus Markovics, alias Romi Neguș, a debutat cu dreptul la prima sa competiție de kickbox care s-a desfășurat, duminică seara, la Deva.

Romi l-a înfruntat în primul său meci pe „Bestia” Bogdan Beștea, multiplu campion la MMA și kickboxing, pe care l-a învins, la puncte, într-un meci de trei reprize. Fără a fi spectaculos, meciul a arătat un Neguș mult mai sprinten decât adversarul său, dar și foarte atent la loviturile necruțătoare ale “Bestiei”, informează ebihoreanul.ro.

Pe parcursul celor trei reprize, Romi a reușit să-l obosească pe Beștea, plimbându-l mult, dar a câștigat în final partida fără să fi punctat decisiv. Șeful clanului țigănesc din Oradea a avut parte, la Deva, de o mică galerie de suporteri, care i-au scandat numele pe tot parcursul meciului.

Gala Fight Zone s-a desfășurat duminică seara, începând de la ora 20.00, competiția având programate șase partide de box și patru de kickbox, cu sportivi din Deva, Hunedoara, București, Timișoara, Oradea, Iași, Câmpina și Drobeta Turnu Severin.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/06/liderul-unui-clan-interlop-a-snopit-in-bataie-un-campion-la-mma-foto-39406.jpghttps://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/06/liderul-unui-clan-interlop-a-snopit-in-bataie-un-campion-la-mma-foto-39406-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv