Controlul a avut loc la mai multe terase din zona plajei La Steaguri, din Neptun, în urma unor reclamații. La una dintre ele, spațiile în care era gătită mâncarea erau murdare. Inspectorii OPC au găsit pește refrigerat, apoi congelat și aruncat într-o ladă cu apă maronie. Spațiile de depozitare ale produselor alimentare erau neconforme, iar instalațiile electrice improvizate, periculoase, potrivit comisarului șef OPC, Constanța, Horia Constantinescu.

Peștele prăjit precum și paharele cu mujdei de usturoi erau expuse în vitrină, la soare, pe o căldură sufocantă. Maioneza era păstrată în bucătărie la peste 25 de grade. Lipiile earu expirate. Angajații nu au obstrucționat controlul inspectorilor OPC, conștienți de condițiile mizere în care se complăceau să își desfășoare activitatea. Patronul terasei, care lipsea din unitate, a fost invitat să vină, mâine, cu documentele firmei, la sediul OPC. Inspectorii au găsit și o terasă vecină, curată, cu mâncare servită în condiții de igienă, exemplare. 

https://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/06/terasa-controlata-de-opc-la-neptun.jpghttps://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/06/terasa-controlata-de-opc-la-neptun-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Controlul a avut loc la mai multe terase din zona plajei La Steaguri, din Neptun, în urma unor reclamații. La una dintre ele, spațiile în care era gătită mâncarea erau murdare. Inspectorii OPC au găsit pește refrigerat, apoi congelat și aruncat într-o ladă cu apă maronie. Spațiile de depozitare...

Preluat de la EVZ