„El nu apreciază nici ardelenii, nici bănățenii, pe nimeni de dincolo de Carpați. S-a văzut asta în primul rând atunci când a preferat-o pe Shaideh în locul lui Dâncu, deși și PSD îi era dator lui Dâncu pentru anul de favoritisme din guvernarea tehnocrată, dar și Dragnea personal, pentru lucruri care se știu doar de către inițiați, și nu se spun”, a afirmat Gușă.

„Dealtfel, asta e și motivația lui atunci când, căutându-și pedigree-ul potrivit, se autodeclară „cuman”, adică ceva vechi, venind din istorie și respectabil pentru români, din unghiul său de vedere”, a adăugat consultantul.

„Faptul că nu-i suportă pe ardeleni și pe bănățeni se vede și din felul crud și samavolnic prin care îi tratează în negocierile cu UDMR, fiind pregătit să cedeze tot contra foarte puțin, știind clar ce agitații și incendii interetnice va declanșa. Asta, însă, i se va întoarce repede, drept în față”, estimează Gușă.

„O să vedetți că niciuna dintre propunerile pentru posibilul viitor prim-ministru nu va fi din Transilvania! Oricum, pentru el, genul Viorica Dăncila este idealul, restul propunerilor „pe surse” fiind doar de coloratură. Și niciuna din Ardeal!”, a mai spus Cozmin Gușă. 

Lista de posibili premieri la care se referă consultantul politic ar cuprinde următoarele nume, fără însă a fi asumată oficial și fără ca cei care nu sunt membri ai PSD să fi confirmat disponibilitate:

Florin Georgescu – fost ministru de finanţe, acum prim-viceguvernator al BNR

– Eugen Teodorovici – fost ministru al Fondurilor Europene și al Finanţelor Publice

– Viorica Dăncilă – europarlamentar PSD, preşedintele Organizaţiei de Femei a PSD.

– Sorin Moisă – europarlamentar PSD

Sorin Ducaru – ambasador, reprezentantul României la NATO

Simona Miculescu – ambasador, reprezentant al României la ONU

Mariana Gheorghe – manager general OMW Petrom

Nicolae Istudor – rector ASE

Citește și: Gușă, despre întâlnirea lui Iohannis cu Merkel. Pe cine RESPECTĂ mai mult LIDERII politici europeni

Scenariul HALUCINANT al lui Gușă. Cum se FOLOSEȘTE Ponta de Grindeanu și ce vrea să obțină

Gușă îl atacă DUR pe Dragnea, după numirea lui Ponta: „Grindeanu reprezintă ţara, Dragnea-trei judeţe”

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
„El nu apreciază nici ardelenii, nici bănățenii, pe nimeni de dincolo de Carpați. S-a văzut asta în primul rând atunci când a preferat-o pe Shaideh în locul lui Dâncu, deși și PSD îi era dator lui Dâncu pentru anul de favoritisme din guvernarea tehnocrată, dar și Dragnea personal, pentru lucruri...

Preluat de la EVZ