Emisiunea prezentată de Virgil Ianțu, face parte din 20 alese de juriu dintr-un total de 80 de emisiuni înscrise în competiție. Emisiunea a stârnit interesul publicului de peste ocean, dar și a oamenilor de televiziune precum producătorul de televiziune Tim Crescenti. Acesta a venit la studiourile Televiziunii Române unde a înregistrat deja un episod pilot în limba engleză pentru varianta pentru export – „To Win Your Country”.

„Am fost sunat chiar în ultima zi de filmare a primului sezon şi am fost anunţat că din 80 de formate trimise de televiziunile publice au rămas 20, printre care şi <Câştigă România!>. În septembrie, la Berlin, vor fi premiate cele mai bune formate dintre cele 20 selectate dar, până atunci, orice s-ar întâmpla acolo, satisfacţia mea este că, după doar un sezon, <Câştigă România!> are succes”, declară Virgil Ianțu.

Eurovision Creative Forum 2017 va avea loc în luna septembrie, la Berlin, când delegaţii prezenţi la eveniment vor vota cele mai bune formate, iar premiile vor fi decernate în cadrul 3 Best Awards Ceremony. Lansat în 17 aprilie la TVR 2, „Câştigă România!”este un concurs de cultură generală despre România, care îşi propune educarea telespectatorilor, în acord cu misiunea publică a TVR.

rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Emisiunea prezentată de Virgil Ianțu, face parte din 20 alese de juriu dintr-un total de 80 de emisiuni înscrise în competiție. Emisiunea a stârnit interesul publicului de peste ocean, dar și a oamenilor de televiziune precum producătorul de televiziune Tim Crescenti. Acesta a venit la studiourile Televiziunii Române unde...

Preluat de la EVZ