loading…

O elevă de 13 ani, din Galați, îl acuză pe directorul școlii unde învață că a agresat-o și are și un certificat medico-legal care atestă loviturile.

De cealaltă parte, cadrul didactic neagă acuzațiile și spune că fata a alunecat și a căzut, notează antena3.ro.

„A venit domnul director, a luat-o și mi-a tras-o de păr și a dat-o cu capul de pupitru, ulterior fata acuzând două lovituri la cap și una la șold pentru care s-a scos certificat medico-legal. A spus că s-a răzbunat pe toate mizeriile făcute de fetița mea în incinta școlii”, a povestit mama elevei.

Întrebată despre ce mizerii este vorba, femeia a afirmat că directorul școlii i-a spus că fiica ei ar fi întreținut relații sexuale în instituție, cu un coleg, motiv pentru care i s-ar fi scăzut nota la purtare.

Femeia a precizat că a depus plângere la Poliție, iar marți a înștiințat și Inspectoratul Școlar Județean, care a demarat o anchetă.

Directorul școlii, care este și profesor de istorie, se apără și spune că nu a lovit-o pe elevă.

„Nu a fost o agresiune. În momentul în care a venit de pe culoar, a intrat în fugă în clasă. Eleva a trecut pe lângă mine, a făcut o fentă, s-a dus peste prima bancă, a căzut banca peste ea, am săltat-o de acolo și cam despre asta a fost absolut totul”, a explicat Florin Cernat, directorul Școlii Mihai Viteazul din Galați.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/06/acuzatii-grave-la-adresa-directorului-unei-scoli-a-tras-o-de-par-si-a-dat-o-cu-capul-de-pupitru-39416.jpghttps://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/06/acuzatii-grave-la-adresa-directorului-unei-scoli-a-tras-o-de-par-si-a-dat-o-cu-capul-de-pupitru-39416-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv