loading…

Un bărbat în vârstă de 58 de ani și-a pierdut viața, iar alte trei persoane, printre care și un copil, au ajuns în stare gravă la spital, în urma unui groaznic accident rutier produs, astăzi, în Bacău.

 Un autoturism marca Volvo, cu numerele de Anglia și volan pe stânga condus de un bărbat din Suceava în vârstă de 23 de ani, în care se aflau trei persoane, soț, soție și fiica acestora în vârstă de 2 ani, a încercat sa depășească un TIR, notează observator.tv.

În momentul depășirii, autoturismul a acroșat un TIR aflat în față, iar după impact a pătruns pe contrasens și a intrat în plin într-un autoturism care se deplasa cu direcția spre Bacău.

În mașina se afla un bărbat în vârstă de 58 de ani, se afla singur în autoturism. El a decedat pe loc, fiind prins între fiarele mașinii (VW Passat).

Soțul, soția și copilul au fost transportați la Spitalul Județean de Urgentă Bacău pentru mai multe îngrijiri medicale.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/07/accident-grav-un-barbat-a-murit-iar-alte-trei-persoane-au-ajuns-in-stare-grava-la-spital-foto-40046.jpghttps://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/07/accident-grav-un-barbat-a-murit-iar-alte-trei-persoane-au-ajuns-in-stare-grava-la-spital-foto-40046-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv