loading…

 Aproximativ 160 kilograme de marijuana, ascunse în rezervorul unui automarfar condus de un cetățean bulgar, au fost descoperite de echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, conform unui comunicat de presă al Poliției de Frontieră.

Un cetățean bulgar (Slavchev K.), în vârstă de 41 de ani, a încercat să treacă granița, la volanul unui automarfar înmatriculat în Bulgaria, încărcat cu profile metalice din Bulgaria pentru Slovacia.

Cu ocazia controlului de frontieră, echipa comună de control formată din polițiști de frontieră români și bulgari a observat faptul că rezervorul automarfarului prezenta urme recente de sudură, fapt pentru care au făcut un control amănunțit asupra automarfarului.

Astfel, polițiștii de frontieră au cerut sprijinul autorităților vamale bulgare pentru ca mijlocul de transport să fie scanat cu ajutorul aparaturii X-Ray.

În urma scanării, în rezervor au fost descoperite 172 colete, ce conțineau cantitatea totală de 159,12 kg de substanță care a reacționat pozitiv ca fiind marijuana.

Conform protocolului româno-bulgar privind controlul comun la trecerea frontierei, cazul a fost preluat de către Poliția de Frontieră Bulgară, care va stabili ce măsuri legale trebuie luate.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/captura-record-160-de-kilograme-de-marijuana-ascunse-in-rezervorul-unui-camion-40058.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/captura-record-160-de-kilograme-de-marijuana-ascunse-in-rezervorul-unui-camion-40058-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv