loading…

La barajul Stânca-Costești, din județul Botoșani, de pe malul Prutului, aflat la granița cu Republica Moldova, se află cea mai nordică plajă din România.

Plaja atrage zilnic sute de oameni, iar în weekend aceasta devine neîncăpătoare, potrivit businessmagazin.ro.

Inaugurată anul trecut, plaja a primit câteva îmbunătățiri în acest sezon. Pe malul apei a fost amenajată o terasă de unde turiștii pot cumpăra băuturi alcoolice și răcoritoare, dar și mâncare caldă sau rece.

A fost amenajată și o parcare pentru mașini care costă 5 lei pe zi.

În plus, două firme vor să aducă skijet-uri și bărci pe lacul Stânca și au depus cereri de autorizare la Mediu, Apele Române și Poliția de Frontieră. Pe plajă există și o scenă de concerte, iar în această lună este programat un festival rock.

Plaja de nisip este amplasată pe o proprietate privată, iar deținătorul terenului, Pansela Merticariu, face demersuri pentru a putea include complexul într-un circuit turistic.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/07/cea-mai-nordica-plaja-din-romania-s-a-deschis-curand-unde-este-si-cum-poti-ajunge-acolo-40036.jpghttps://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/07/cea-mai-nordica-plaja-din-romania-s-a-deschis-curand-unde-este-si-cum-poti-ajunge-acolo-40036-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv