loading…

Fostul senator Dan Voiculescu, încarcerat la Penitenciarul Rahova, a fost transportat, vineri după-amiază, la Spitalul Universitar de Urgență din Capitală, el urmând să fie supus unei intervenții chirurgicale, au declarat surse medicale.

Sursele citate au menționat că Dan Voiculescu ar fi suferit o ocluzie intestinală.

Voiculescu a fost transferat de la Penitenciarul Rahova, acolo unde își ispăsește pedeapsa de 10 de închisoare, la Spitalul Univseritar din București cu pază. El este în continuare escortat de oameni ai legii.

Pe data de 18 iulie, Tribunalul București ar urma să se pronunțe în cazul cerererii de liberare condiționată, formulată de fostul senator.

Pe 8 iunie, magistrații Judecătoriei Sectorului 5 au luat decizia de a admite cererea de eliberare formulată de Dan Voiculescu, condamnat în 2013 la 10 ani de închisoare pentru spălare de bani. Decizia nu a fost definitivă și a fost contestată la Tribunalul București. Dacă această instanță va decide că Voiculescu poate fi eliberat condiționat, atunci el va putea părăsi penitenciarul în care se află încarcerat din 2013.

Dan Voiculescu a fost condamnat definitiv la 10 ani de închisoare, în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare (ICA). Gheorghe Mencinicopschi și fostul director al ADS Corneliu Popa au fost condamnați la câte opt ani de închisoare, iar fostul ministru al Comunicațiilor Sorin Pantiș la șapte ani de închisoare.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/07/dan-voiculescu-a-fost-transferat-de-la-penitenciar-la-spitalul-universitar-urmand-sa-fie-operat-40070.jpghttps://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/07/dan-voiculescu-a-fost-transferat-de-la-penitenciar-la-spitalul-universitar-urmand-sa-fie-operat-40070-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv