loading…

Președintele Donald Trump a fost surprins complimentând-o pe soția președintelui Franței, Brigitte Macron, joi, în timpul vizitei sale la Paris, informează AP.

Un video postat pe pagina oficială de Facebook a Guvernului de la Paris îi înfățișează pe Trump, pe președintele francez Emmanuel Macron și pe soțiile celor doi, în timp ce discutau după un tur al obiectivelor turistice de la Les Invalides, unde se află mormântul lui Napoleon, potrivit Mediafax.

După ce și-au urat la revedere, Trump s-a îndreptat către Brigitte Macron și a gesticulat către Prima Doamnă a Franței: “Știi, te menții foarte bine”, a spus Trump, înainte de a repeta observația soțului acesteia. “Minunată”, a mai declarat președintele american.

Brigitte Macron a fost profesoara de liceu a lui Macron, iar relația celor doi a atras atenția din cauza diferenței semnificative de vârstă. Cu toate acestea, feministele și președintele Macron au denunțat această fixație ca fiind sexistă, argumentând că nimeni nu ar clipi dacă ar fi vorba de un bărbat mai în vârstă decât soția sa.

Diferența de vârstă dintre soții Macron e identică cu cea dintre Donald și Melania Trump, care petrec două zile la Paris pentru a sărbători Ziua Bastiliei.

Trump a atras critici în trecut pentru comentariile sale la adresa femeilor.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/07/donald-trump-complimente-pentru-sotia-presedintelui-macron-stii-te-mentii-foarte-bine-40043.jpghttps://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/07/donald-trump-complimente-pentru-sotia-presedintelui-macron-stii-te-mentii-foarte-bine-40043-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv