Întrebat dacă se aşteaptă să fie audiat în dosarul referitor la Tel Drum, Dragnea a răspuns că „mă aştept să fiu audiat de dna Kovesi pentru orice se întâmplă în ţara asta, şi dacă plouă. Nu cred că mai e un secret pentru cineva că sunt ţinta acestei doamne de foarte mult timp. N-am nicio legătură cu Tel Drum. Despre Tel Drum se vorbeşte de 12 ani de zile şi nu cred că mai e cineva copil care să creadă că anchetele care au apărut făcute de diverse site-uri au fost ca rezultat al cercetării acelor site-uri. Au fost date informaţii din interiorul DNA ca să aibă motiv să înceapă acele anchete. Ar fi a 10-a, 15-a, a 20-a anchetă despre acea societate. N-am nicio legătură cu acea societate, dar m-am cam săturat”.

Întrebat ce arme are pentru a se „lupta” cu aceste presupuse atacuri la adresa sa, liderul social-democrat a răspuns: „ce arme, că n-am pistoale? N-am decât partidul şi Parlamentul, atât”.

„Eu înţeleg că am legătură cu tot ce se întâmplă în România, nu numai în Teleorman, în general. Am înţeles că o doamnă la o televiziune mărturisea ce presiuni şi ameninţări a avut să spună ceva despre mine, orice. Înţeleg că aşa se fac anchetele în România. Sigur că asta pare deja o banalitate, deci nu se mai pune problema de anchete corecte, de a respecta procedurile. Dna Pătru am citit şi vreau să vă spun că m-am îngrozit”, a adăugat Liviu Dragnea.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a precizat, astăzi, că Bombonica Prodana a fost audiată la DNA, deoarece a fost soția sa și aceasta este „singura ei vină”.

De asemenea, Dragnea a comentat punerea sub urmărire penală a fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, Adrian Ionuţ Gâdea.

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Întrebat dacă se aşteaptă să fie audiat în dosarul referitor la Tel Drum, Dragnea a răspuns că „mă aştept să fiu audiat de dna Kovesi pentru orice se întâmplă în ţara asta, şi dacă plouă. Nu cred că mai e un secret pentru cineva că sunt ţinta acestei doamne...

Preluat de la EVZ