loading…

Geanina Gheorghe, una dintre absolventele Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina a fost cerută în căsătorie, vineri, de iubitul ei, la sfârșitul ceremoniei de finalizare a studiilor, la eveniment asistând atât cadre didactice, dar și membri ai IGPR, precum și ministrul Carmen Dan.

La finalul ceremoniei de absolvire, iubitul elevei de la Școala de Poliție a luat cuvântul la microfon și i-a spus să vină alături de el. În momentul în care aceasta s-a apropiat, Ionuț Georgescu a îngenuncheat, i-a oferit un inel de logodnă și i-a cerut să accepte să fie soția lui. Vizibil emoționată, tânara absolventă a spus „Da!”.

Imediat după acest moment, colegii tinerei au dat drumul mai multor baloane, ce aveau culorile drapelului românesc.

La cererea în căsătorie inedită a asistat și ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan. Aceasta i-a felicitat pe cei doi și a spus că a avut emoții pe parcursul cererii în căsătorie. Cei doi tineri au spus că, după acest moment, intenționează să plece într-o vacanță.

„Poate faceți o excursie pe litoralul românesc pentru că, din partea Ministerului Afacerilor Interne, aveți o săptămână la mare, într-o locație care aparține ministerului”, le-a spus Carmen Dan.

La final, tânara cerută în căsătorie a fost întrebată dacă se aștepta la acest moment și a spus că nu a bănuit absolut nimic. În schimb, a mărturisit că a avut mai multe emoții atunci când i s-a cerut mâna decât atunci când a depus jurământul.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/07/eleva-a-scolii-de-politie-campina-ceruta-in-casatorie-la-finalul-ceremoniei-de-absolvire-40064.jpghttps://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/07/eleva-a-scolii-de-politie-campina-ceruta-in-casatorie-la-finalul-ceremoniei-de-absolvire-40064-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv