După ce premierul Mihai Tudose a transmis, zilele trecute, că nu va introduce impozitul pe cifra de afaceri, Dragnea a declarat că nu se renunță la această taxă.

„E bine să fie o astfel de discuție, era bine ca acea discuție să fie făcută înainte de a fi făcută publică. Una e discuția la nivelul oamenilor politici și o altă abordare trebuie să fie la nivelul Guvernului”, a declarat pentru Antena3.ro Eugen Teodorovici.

„În alte țări europene, pentru acest argument de a impozita marile companii, nu vii să impozitezi cifra de afaceri. Sunt alte prevederi legale care trabue schimbate”, a mai explicat Teodorovici

Întrebat dacă este un conflict între Mihai Tudose și Liviu Dragnea, Teodorovici spune că „nu aș merge în direcția aceasta, nu este niciun fel de conflict. Idiferent din partea cui vine o idee bună, trebuie analizată”.

„Să impozitezi cifra de afaceri în România nu are logică”, mai este de părere Teodorovici.

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
După ce premierul Mihai Tudose a transmis, zilele trecute, că nu va introduce impozitul pe cifra de afaceri, Dragnea a declarat că nu se renunță la această taxă.„E bine să fie o astfel de discuție, era bine ca acea discuție să fie făcută înainte de a fi făcută publică. Una...

Preluat de la EVZ