Decis şi mai hotărât ca niciodată arădeanul a mers cu drama vieţii lui  în instanță.  A dat-o în judecată pe femeie pentru că îi refuza încontinuu avansurile și le-a cerut magistraților să o oblige pe aceasta să-i devină amantă. Bărbatul le-a explicat judecătorilor că se simte torturat psihic ori de câte ori vecina lui de 23 de ani îi refuză avansurile, titrează libertatea.ro.

„Erau singuri. Stătea pe patul din bucătărie şi se uita la televizorul pârâtei. Pârâta venise din camera alăturată .Se pensa în oglindă, se ruja şi îi vorbea provocator reclamantului aşezându-se în faţa acestuia, uzând de expresii pornografice” a pvestit judecătorul. După un sfert de oră, pârâta a luat telefonul, chemându-şi amantul din sat să o viziteze. A venit un băiat de 17 ani”, a mai spus acesta.

Amorezatul s-a mai plâns că femeia întreține relații intime cu toți amanții ei, mai puțin cu el, motiv pentru care vrea să o oblige, în instanță, să-i devină amantă, precizează sursa menţionată.

Evident, cererea arădeanului a fost respinsă în instanță, însă cu siguranță judecătorii nu vor uita prea curând acest caz, unic până la acestă dată.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Decis şi mai hotărât ca niciodată arădeanul a mers cu drama vieţii lui  în instanță.  A dat-o în judecată pe femeie pentru că îi refuza încontinuu avansurile și le-a cerut magistraților să o oblige pe aceasta să-i devină amantă. Bărbatul le-a explicat judecătorilor că se simte torturat psihic ori...

Preluat de la EVZ