loading…

Terasamentul autostrăzii Lugoj – Deva s-a prăbușit pe o lungime de 70 de metri, iar CNAIR a trimis în zonă o echipă pentru a verifica situația, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al CNAIR, Alin Șerbănescu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că terasamentul autostrăzii Lugoj – Deva s-a prăbușit în zona localității hunedorene Holdea, pe o lungime de 70 de metri și pe o lățime de 11 metri.

”Ieri (joi – n.r.) s-a întâmplat lucrul acesta, deteriorarea sau prăbușirea este pe o lungime de 70 de metri și pe o lățime de 11 metri. A fost trimisă acolo o echipă de control care urmează să evalueze situația pentru stabilirea cauzelor care au produs evenimentul și să prezinte un raport”, a spus purtătorul de cuvânt al CNAIR.

Potrivit acestuia, CNAIR a cerut remedierea situației constructorului.

”Constructorul s-a apucat, înțeleg, de lucru acolo și sperăm că vor remedia în timp util această problemă, astfel încât să respecte graficul de lucrări. Undeva la kilometrul 57, în localitatea Holdea din județul Hunedoara s-a întâmplat”, a spus Alin Șerbănescu.

Lotulul autostrăzii Lugoj – Deva pe care s-a prăbușit terasamentul este programat pentru deschidere anul acesta.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/07/terasamentul-autostrazii-lugoj-deva-s-a-prabusit-pe-o-lungime-de-70-de-metri-40062.jpghttps://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/07/terasamentul-autostrazii-lugoj-deva-s-a-prabusit-pe-o-lungime-de-70-de-metri-40062-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv