Tânărul se referă la mașină ca la o femeie care încearcă să își repare viața fața de cineva. nuntul lui postat pe site-ul Autovit arată cât de ataşaţi şi creativi pot fi românii referitor posesiile lor.

„Nemţoaică sănătoasă şi frumoasă, caut să-mi refac viaţă alături de ţine. M-am născut în 2007 în Germania, dar la sfârşitul anului 2014 am călătorit în România, mi-a plăcut şi am rămas aici. Încă de la început am avut o relaţie deosebită fiind fidelă unicului meu stăpân, un domn cochet care, deşi mă iubeşte, zice că nu poate cu două deodată. A ales-o pe ailaltă … treaba lui! Şi câte am făcut pentru el… vara sau iarnă, pe soare, ploaie sau ninsoare, l-am dus peste tot fără să mă plâng de nimic. Cât timp am fost cu el nu i-am cerut decât să mă ducă regulat la inspecţie la cei care mi-au dat viaţă. Nimic altceva! 

Să ştii că nici la mâncare nu sunt pretenţioasă. Dacă te porţi frumos cu mine pot să beau şi doar 5 litri la sută. Dacă mi-am făcut plinul pot să merg şi peste 1000 de km. Am doar 2000 cmc, DSG în talie. Deşi lumea zice că nu mai sunt chiar tinerică, să ştii că mă ţin foarte bine, nu mă dor articulaţiile, n-am nici liftinguri şi nici botox şi nici nu mă fardez. Am carnet de sănătate la zi şi am ieşit foarte bine la toate verificările. Am analizele şi vaccinurile la zi. Doctorii mei spun că mai am mulţi ani înainte. Dacă ai îndoieli facem un test la medicul tău. 

Port haine din stofă, de care am avut grijă şi sunt că noi! O să-ţi placă vara că nu sunt prea încinsă când te lipeşti de mine şi o să-ţi placă şi iarnă că nu sunt respingător de rece. În plus, oricând ai nevoie te încălzesc la spate şi chiar la fund. O să te răsfăţ ceva ce n-ai văzut … am CD/mp3 şi pot să-ţi cant orice melodie. O să am eu grijă să aprind farurile când se face noapte.

O să am tot eu grijă să pornesc ştergătoarele când plouă. Practic, tu doar trebuie să te bucuri de plăcerea condusului, deşi de menţinerea vitezei mă pot ocupă tot eu…Am toate filtrele, uleiul, distribuţia, cauciucuri iarnă şi volantă noi-nouţe, astfel că după ce începem relaţia noastră sunt gata să mergem oriunde împreună fără să îţi mai cer nimic în schimb. Vreau doar să te fac fericit(a)!
Sună-mă acum! 

PS: aşa cum am precizat mai sus, stăpânul mă da pentru că mai are una, cu a două nu are ce face şi s-ar lipsi de mine şi pentru puţin mai puţin. Ce să-i fac? I s-a pus pată pe mine. Şi cât l-am iubit…”, a scris acesta conform Bzi.ro. 

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Tânărul se referă la mașină ca la o femeie care încearcă să își repare viața fața de cineva. nuntul lui postat pe site-ul Autovit arată cât de ataşaţi şi creativi pot fi românii referitor posesiile lor.„Nemţoaică sănătoasă şi frumoasă, caut să-mi refac viaţă alături de ţine. M-am născut în...

Preluat de la EVZ