„Bebelinda vrea sa vină azi. Doamne ajută!”, a scris Elena Gheorghe pe Facebook. Fanii  au încurajat-o şi i-au urat naştere uşoară. „Să vă ajute Dumnezeu. Sarcină uşoară”, „Felicitări”, „Sănătate multă”, i+au urat prietenii virtuali. Micuţa Elenei Gheorghe ar fi trebuit să vină pe lume la sfârşitul acestei luni.

În urmă cu doar câteva zile, Elena a postat pe o pagină de socializare mai multe imagini extrem de sexy. Așa cum puteți vedea artistei îi place foarte mult postura de mămică și a profitat din plin de ultimele zile de sarcină în ținute sexy. Chiar dacă a avut o sarcină ușoară, artista spunea că cele mai mari probleme pe care le-a întâmpinat pe timpul sarcinii au fost cu somnul, cel mai probabil şi din cauza căldurii.

”Cu somnul am multe probleme. Este foarte cald. Femeile însărcinate resimt şi mai tare chestia asta. Sarcina e ca şi cum ai face un hit, numai că ăsta e pe viaţă. Ne bucurăm de el. Eu am termen data de 30. Am avut impresia că medicul meu mi-a spus data mea de naştere. Şi el a zis: naşterea e posibil să fie pe 30 iulie. În ambele sarcini au reuşit să înregistrez. Eşti mult mai sensibilă. Plâng mai repede, zâmbesc mai repede, sunt un izvor de sentimente. Cu Nicolas am fost şi mai agitată”, declara cântăreaţa.

Despre carieră 

Elena Gheorghe este o cântăreață de muzică pop-dance și latino română, cu origine aromână din partea tatălui. Născută și crescută în București, Elena a debutat pe scena muzicii populare la vârsta de trei ani, cântând un duet împreună cu mama sa, cântăreața de muzică populară Marioara Man Gheorghe. În adolescență a participat la câteva festivaluri naționale, iar în anul 2000 Elena câștigă trofeul festivalului „Ursulețul de aur” din Baia Mare pentru interpretarea cântecului „One Moment in Time” a lui Whitney Houston.

În anul 2001, concurează la Festivalul de la Mamaia și este cel mai tânăr participant al acelei ediții, după care a făcut parte din trupa Viva, alături de Adela Popescu.

La finele anului 2002, Elena Gheorghe devine vocea principală a formației Mandinga, alături de care lansează două albume de studio: …de corazón (2003) și Soarele meu (2005), cel din urmă, devenind un succes comercial în România, a primit discul de aur pentru vânzări de peste 15.000 de exemplare.[1] Piesa „Soarele meu” a fost înscrisă în Selecția Națională pentru desemnarea reprezentantului României la Concursul Muzical Eurovision 2005și a obținut locul al patrulea. În 2010 Elena Gheorghe a părăsit trupa Mandinga.

Sursă foto elenagheorgheoficial

rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
„Bebelinda vrea sa vină azi. Doamne ajută!”, a scris Elena Gheorghe pe Facebook. Fanii  au încurajat-o şi i-au urat naştere uşoară. „Să vă ajute Dumnezeu. Sarcină uşoară”, „Felicitări”, „Sănătate multă”, i+au urat prietenii virtuali. Micuţa Elenei Gheorghe ar fi trebuit să vină pe lume la sfârşitul acestei luni.În urmă...

Preluat de la EVZ