Vedeta TV este ironică atunci când vine vorba de achiziționarea rachetelor Patriot de la americani și asta pare să-l fi supărat foarte tare și în ceea ce-l privește pe Iohannis. „Să ne înțelegem. Bunicul meu a murit la 30 de ani pe frontul antisovietic. NICIODATĂ nu ar trebui ca ăștia să mai ajungă pe aici.  Să nu uităm însă că mulți alții au pierit aici acasă așteptându-i pe americani.

Acum președintele nostru neamț umblă teleleu pă litoral ca aia de închiriază camere la turiști vorbind patriotic despre necesitatea de a ne apăra de racheti cu rachete ” petriot”.  Aproape 80 de ani le-a luat yankeilor să priceapă că pe banii nostri avem nevoie de marfa lor. Așadar să ne Deveselim! Rachetele astea, petriot, o sa sperie Rusia atat de tare ca o sa ne dea repede de tot,tezaurul,Basarabia si tot ce ne-au mai ciordit”, a scris Florin Călinescu pe Facebook. 

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a declarat că rachetele Patriot nu sunt concepute pentru a fi folosite în mod ofensiv, deci nu vom ataca pe nimeni.

„În primul rând, trebuie să vedem pentru ce se fac aceste achiziții. Noi nu ne pregătim să atacăm pe nimeni. Noi ne pregătim să fim mai bine dotați, ca armata noastră să beneficieze de dotări moderne, eficiente. Este un lucru absolut necesar și aceste dotări nu sunt gândite pentru a ataca pe cineva. Ele sunt gândite pentru a ne apăra, pentru a garanta securitatea românilor în România”, a arătat Iohannis.

Iohannis a vorbit şi despre aderarea Ucraniei la Nato spunând că dacă ţara îşi va anunţa intenţia, atunci se va dicuta despre acest subiect.

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Vedeta TV este ironică atunci când vine vorba de achiziționarea rachetelor Patriot de la americani și asta pare să-l fi supărat foarte tare și în ceea ce-l privește pe Iohannis. „Să ne înțelegem. Bunicul meu a murit la 30 de ani pe frontul antisovietic. NICIODATĂ nu ar trebui ca...

Preluat de la EVZ