Sistemul de canalizare din oraş nu a făcut faţă cantităţilor mari de apă, centrul localităţii fiind practic paralizat pentru mai multe zeci de minute, mai multe maşini fiind luate de şuvoaiele de apă. Pompierii au fost solicitaţi în şase cazuri pentru a scoate maşinile rămase blocate. 

De asemenea, reprezentanţii autorităţilor locale spun că au fost aproximativ 30 de solicitări în oraş, ale locuitorilor afectaţi, mai multe magazine, locuinţe şi gospodării fiind inundate. La faţă locului au fost trimise cinci echipaje al ISU Tulcea, care au intervenit pentru scoaterea apelor din subsoluri şi din imobile.

Problemele cauzate de lipsa unui sistem de preluare a apelor pluviale corect dimensionat apar de foarte mulţi ani în mai multe zone ale urbei, respectiv centru, lacul Ciupercă, Piaţă Nouă, în ciuda faptului că staţiile de pompare şi preluare a apelor pluviale au fost modernizate în ultimul timp.

Sursa foto Observator

https://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/07/inundatii-de-proportii-biblice-in-tulcea-masini-luate-pe-sus-de-ape-464537.jpghttps://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/07/inundatii-de-proportii-biblice-in-tulcea-masini-luate-pe-sus-de-ape-464537-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Sistemul de canalizare din oraş nu a făcut faţă cantităţilor mari de apă, centrul localităţii fiind practic paralizat pentru mai multe zeci de minute, mai multe maşini fiind luate de şuvoaiele de apă. Pompierii au fost solicitaţi în şase cazuri pentru a scoate maşinile rămase blocate. De asemenea, reprezentanţii autorităţilor...

Preluat de la EVZ