Marian a declarat că în momentul în care Pomohaci i-ar fi propus să întreţină relaţii sexuale, el avea vârsta de 16 ani, conform spynews.ro.

“Se ruga de mine continuu! Continuu! „Haide! Haide, bagă $%@#$ un pic! Fă-mă fericit, că te fac să uiţi de toate. O să fii bine în viaţă, cu mine”. (…) Ne-am văzut câteva zile la rând, continuu… Venea el disperat, trimitea prieteni, vorbea prin prieteni. Nu am acceptat, dar s-a rugat mult timp de mine, cu bani, cu tot. Îi spuneam: Măi, omule! Tu ești preot! Ești părinte, eu am venit la tine să mă… nu știu… să mă scap de altceva!. Eu aveam altceva, cu gândul că mă ajută, că mă… cu rugăciuni. Nu mai aveam linişte”, a declarat martorul.

Băiatul susţine că s-ar fi dus la preot pentru nişte sfaturi, pentru nişte rugăciuni care să îi ajute familia, dar pe lângă avansuri, Pomohaci i-ar fi cerut şi imagini indecente.

“Mi-a cerut, doamnă, mi-a cerut! Dar eu nu sunt pleşcar, dacă mă înţelegeţi dumneavoastră. Eu, dacă aveam mintea de acum, atunci, îl băteam direct! Ce să mai…”, a mai dezvăluit Marian în emisiunea „Acces Direct”.

CITEŞTE ŞI 

Declaraţia unei ESCORTE MASCULINE despre preotul POMOHACI

Pomohaci a fost desfiinţat de o vedetă de la PRO TV: „Nu e frumos să faci lucrurile cu fundul”

Noi detalii ȘOCANTE despre Pomohaci! Un tânăr preot susține că au făcut sex, timp de trei ore

Informații ȘOC despre PREOTUL PEDOFIL! Nimeni nu se aștepta la această REACȚIE: „Oprește ploaia…”

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Marian a declarat că în momentul în care Pomohaci i-ar fi propus să întreţină relaţii sexuale, el avea vârsta de 16 ani, conform spynews.ro.'Se ruga de mine continuu! Continuu! „Haide! Haide, bagă $%@#$ un pic! Fă-mă fericit, că te fac să uiţi de toate. O să fii bine în...

Preluat de la EVZ