În luna martie, profesoara de 54 de ani, prinsă în mrejele adolescentine ale iubirii s-a gândit să dea o petrecere la ea acasă, unde și-a invitat mai mulți elevi, cărora le-a dat să fumeze și niște marijuana, pentru a-i face să se simtă mai bine.

Relația de iubire carnală și droguri nu a durat decât o lună pentru că doar ghinionul a făcut ca părinții băiatului să citească în jurnalul adolescentului, în care consemna toate aventurile zilnice, grozăvia în care intrase fiul lor.

După ce a fost arestată pe motiv de atac sexual asupra unui minor și contribuție în vederea efectuării de delicvențe a unui minor, ea a stat doar câteva ore în închisoare, săptămâna trecută, plătindu-și cauțiunea de 21.700 de dolari.

Vineri, a început procesul Theresei Gunn, iar dacă, într-o primă fază ea a recunoscut acuzațiile, acum ea pretinde că a fost abuzată și că tânărul de 17 ani a păcălit-o și a folosit-o ca un: ”vânzător de mașini uzate”.

Judecătorul nu a fost impresionat de declarația femeii și a condamnat-o la 90 de zile de încarcerare și 10 ani de eliberare condiționată.

Interesant este, titrează jurnaliștii de la Dailymail.com, că este al patrule caz din acest an când un profesor din școlile publice din Gwinnett este arestat pentru acuzații de raporturi sexuale cu elevi minori.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
În luna martie, profesoara de 54 de ani, prinsă în mrejele adolescentine ale iubirii s-a gândit să dea o petrecere la ea acasă, unde și-a invitat mai mulți elevi, cărora le-a dat să fumeze și niște marijuana, pentru a-i face să se simtă mai bine.Relația de iubire carnală și...

Preluat de la EVZ