loading…

Durere fără margini în familia tânărului de 22 de ani, împușcat în cap în urmă cu 3 luni de un francez de 48 de ani. Prietenii tânărului au postat pe Facebook anunțul că băiatul a pierdut în această dimineață lupta cu moartea.

Francezul, arestat pentru tentativă de omor

Potrivit procurorului, incidentul s-a petrecut în noaptea de 6 spre 7 aprilie, pe un drum care face legătura între municipiul Craiova și comuna Bârca, iar cetățeanul francez s-a ascuns în pădure și a fost găsit pe 7 aprilie de către polițiști. Arma cu care a fost împușcat în ceafă tânărul doljean a fost introdusă în țară clandestin și nu era deținută legal de către cetățeanul francez.

Cetățeanul francez aflat acum în arest preventiv pentru tentativă de omor, Samuel David Parra, în vârstă de 48 de ani, a cunoscut în anul 2016, la Paris, o tânără din Bârca, martoră în dosar. Potrivit procurorilor, femeia ar fi fost escortă în Paris, acolo unde erau stabiliți și lucrau și doi tineri din comuna Bârca, județul Dolj, unul victimă și altul martor în această cauză.

“Cetățeanul francez a vizitat-o de mai multe ori pe martoră la domiciliul său, iar în data de 6 aprilie, când a revenit în România a vizitat-o din nou pe martoră la Bârca și i-a întâlnit acolo pe partea vătămată și pe un alt martor. Acolo au avut loc niște discuții privind ocupația ei din Paris, i-au reproșat cetățeanului că a traficat-o și nu i-a dat toți banii. El ar fi zis că îi dă banii pentru munca prestată și i-a dat două file CEC, despre care nu se știe dacă aveau o acoperire. Apoi au plecat toți spre Craiova, cu mașina cetățeanului francez”, a precizat Magda Bădescu.

În mașină se aflau cetățeanul francez, femeia pe care acesta o cunoscuse la Paris, o altă femeie, victima și un alt martor, a afirmat procurorul. Ei s-ar fi plimbat prin Craiova până seara, în jurul orei 23,00, când au decis să se întoarcă la Bârca, conform anchetatorilor.

“Pe drum, după ce au oprit pe marginea șoselei, cetățeanul francez și bărbații au coborât, el a spus că atunci când a coborât și-a pus discret pistolul la centură pentru că se simțea amenințat și-i era teamă să nu fie sechestrat. Cei doi bărbați din Bârca s-au întors spre mașină, cetățeanul francez a rămas în spatele lor și a tras un foc de armă, victima fiind nimerită în ceafă. A spus că a mai vrut să tragă un al doilea foc de armă dar s-a blocat pistolul. Victima a căzut, ceilalți s-au panicat, tânărul căzut a fost luat și pus în mașină și apoi transportat la Craiova, la spital”, a mai spus procurorul.

Cetățeanul francez a rămas în zona în care s-a produs incidentul și s-a ascuns într-o pădure, unde a fost găsit a doua zi de către polițiști. Pistolul a fost găsit îngropat lângă un copac.

“S-a dispus efectuarea unei expertize științifice balistice cu privire la armă. Cetățeanul francez susține că a introdus clandestin această armă în România. El nu deține autorizație de port armă nici în Franța, nici în România. Este o armă letală, asemănătoare unui pistol militar”, a adăugat Magdalena Bădescu.

Pe 7 aprilie, cetățeanul francez a fost reținut de către procurori, iar pe 8 aprilie el a fost arestat.

https://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/07/tragedie-tanarul-impuscat-in-cap-de-un-francez-s-a-stins-din-viata-in-aceasta-dimineata-40084.jpghttps://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/07/tragedie-tanarul-impuscat-in-cap-de-un-francez-s-a-stins-din-viata-in-aceasta-dimineata-40084-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
loading... ...

Preluat de la romania ntv