Accident rutier în județul Dolj. O femeie, în vârstă de 82 de ani, a murit și alte trei au fost rănite grav  după ce mașina în care se aflau s-a lovit de un cap de pod și s-a răsturnat. Un al cincilea pasager, un bărbat, a scăpat cu răni ușoare.

Tragedia a avut loc pe Drumul Naţional 6, în localitatea Radomir, comuna Dioști. Din primele date, şoferul a pierdut controlul volanului, maşina a lovit un cap de pod şi s-a răsturnat. Poliţiştii urmează să stabilească cum s-a produs accidentul.

Purtatorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu, a declarat că în accident a fost implicat un singur autoturism, în care se aflau cinci persoane, un bărbat şi patru femei, transmite mediafax.ro.

Fiind vorba de o localitate situată la limita judeţelor Olt şi Dolj, au intervenit echipaje din cadrul ISU Olt, SAJ Olt, ISU Dolj şi SAJ Dolj.

„Echipele de intervenţie au găsit autoturismul în afara carosabilului, răsturnat, două victime fiind blocate în autoturism. Pompierii au acţionat pentru extragerea celor două persoane încarcerate, concomitent fiind acordate şi îngrijirile medicale de urgenţă victimelor”, a declarat Băsăşteanu.

Una dintre victimele încarcerate, o femeie, în vârstă de 82 de ani, a fost găsită în stop cardio-respirator şi imediat au fost începute manevrele de resuscitare. Femeia a fost însă declarată decedată, în ciuda eforturilor medicilor.

Celelalte femei rănite în accident, una de 82 de ani, alta de 51 de ani şi o tânără de 24 de ani, au fost transportate cu multiple traumatisme la UPU Dolj.

Şoferul în vârstă de 54 de ani, conştient, fără urme vizibile de traumă, a refuzat transportul la spital. El s-a ales cu dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă.

rootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Accident rutier în județul Dolj. O femeie, în vârstă de 82 de ani, a murit și alte trei au fost rănite grav  după ce mașina în care se aflau s-a lovit de un cap de pod și s-a răsturnat. Un al cincilea pasager, un bărbat, a scăpat cu răni...

Preluat de la EVZ