Pompierii au fost nevoiți să spargă ușa pentru a intra în casă. Fiul femeii, Călin Drîmbărean, în vârstă de 53 de ani, inginer constructor, a fost găsit închis în baie. Acesta era în stare de șoc și prezenta multiple lovituri la nivelul capului. Bărbatul a fost transportat la spital.Vecinii spun că faptele s-ar fi petrecut vineri seara, în curtea locuinței, informează colegii de la site-ul alba24.ro. Bărbatul s-ar fi refugiat de atacatori în casă și s-ar fi ascuns în baie, unde a fost găsit sâmbătă dimineața de echipele de intervenție alertate de rude. La fața locului polițiștii și procurorii criminaliști au făcut cercetări. Anchetatorii iau în calcul în acest caz toate variantele privind circumstanțele în care s-au produs faptele, nefiind exclusă nici posibilitatea unui jaf. Purtătorul de cuvânt al IPJ Alba a confirmat că este vorba despre o moarte suspectă. Cazul a fost preluat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba.

Găsită moartă în curtea ei

Potrivit unor surse, femeia în vârstă de aproximativ 80 de ani se numea Cornelia Drâmbărean și a fost găsită fără viață, în grădina locuinței aflată pe strada Regimentul V Vânători din cartierul Partoș al municipiului Alba Iulia, lângă pasarela peste calea ferată. Aceasta ar fi fost găsită cu mai multe lovituri la nivelul feței. Fapta a fost semnalată sâmbătă dimineața, în jurul orei 8.00, de o rudă, care a alertat poliția prin 112 după ce nu a mai putut lua legătura cu familia și ușa locuinței era încuiată. În jurul orei 19.00, sâmbătă seara, cercetările la fața locului nu erau finalizate deşi durau deja de zece ore. Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, Marius Ungureanu, a precizat pentru Alba24 că anchetatorii așteaptă rezultatele autopsiei pentru a clarifica mai multe date în legătură cu acest caz.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Pompierii au fost nevoiți să spargă ușa pentru a intra în casă. Fiul femeii, Călin Drîmbărean, în vârstă de 53 de ani, inginer constructor, a fost găsit închis în baie. Acesta era în stare de șoc și prezenta multiple lovituri la nivelul capului. Bărbatul a fost transportat la spital.Vecinii...

Preluat de la EVZ