Acesta a prezentat la România TV un document important cu privire la cazul care a ținut primele pagini din ziare.

Jurnalistul susţine că documentul reprezenta indicaţiile primite de spionii israelieni şi care scoate în evidenţă vulnerabilităţile Laurei Codruţa Kovesi.

Mai exact, spune jurnalistul, spionii israelieni ar fi vizat probe care să fi avut legătură cu afacerile soţului Laurei Codruţa Kovesi.

” În 2005 a dat credit” companiei soțului ei și a retras banii înapoi – 432.000 Ron,aproximativ  200.000 $.
RDS – Soțul ei a primit bani de aici, 32 milioane Ron.
Zoltan Teszari – soțul ei a lucrat pentru un miliardar anonim.
Este legat de serviciile de informații maghiare.
Tatăl ei a plătit 200.000 $ ca ea să fie aleasă – de dovedit.
Timp – din 25 martie plus maxim 30 de zile. Dar este posibil ca el să se decidă în mai puțin de două zile. “, sunt notițele spionilor din prima parte a documentului.

Documentul scoate în evidenţă şi obiectivele pe care le aveau de probat spionii din Black Cube.

“Când Codruța Kovesia a locuit în Belgia avea un cont la ING și un card de credit.
Caută conturile ei și ale tatălui ei în:
Cipru
Monaco
Elveția
Luxemburg
(Statele Unite)”, se mai arată în document.

“Înseamnă că aia ştiau că e o vulnerabilitate pentru şefa DNA afacerile soţului.  Black Cube nu a venit să cerceteze abuzurile DNA, ci afacerile de coruptie ale familiei Kovesi.  (…) Investigatia lor a fost intrerupta, din punctul meu de vedere, ilegal de SRI, nu de Parchetul General.  (…) Codruţa Kovesi nu e un caz de siguranta nationala, chiar daca e sefa DNA. E si ea, ca orice demnitar, supus oricarei investigatii si intrebari.”, a spus Ion Cristoiu la România TV.

rootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Acesta a prezentat la România TV un document important cu privire la cazul care a ținut primele pagini din ziare.Jurnalistul susţine că documentul reprezenta indicaţiile primite de spionii israelieni şi care scoate în evidenţă vulnerabilităţile Laurei Codruţa Kovesi.Mai exact, spune jurnalistul, spionii israelieni ar fi vizat probe care să...

Preluat de la EVZ