loading…

Fiscul devine instituția de forță numărul unu a statului, după ce ANAF unifică toate bazele de date legate de fiscalitate cu ajutorul STS.

Astfel că fiscul va ști exact câte mașini are fiecare român, ce case deține și ce bani încasează din chirii.

Serviciul de Telecomunicații Speciale va coordona cea mai mare bază de date: Centrul Național pentru Informații Financiare. Această structură informatică ar urma să unifice toate bazele de date legate de fiscalitate și va fi constituită potrivit unui Memorandum adoptat săptămâna aceasta de Guvern.

Potrivit România TV, prin încrucișarea acestor date, ANAF va ști mult mai bine ce deține fiecare român, bunuri mobile sau imobile, de la mașini la case, sau venituri extrasalariale, inclusiv chirii. Până în tomană ar trebui pusă la punct documentația legată de costuri și implimentarea soft-urilor.

Pe termen mediu, respectiv pentru 2018-2020, acest Centru consolidat administrativ are mai multe obiective, între care implementarea proiectului de interconectare a caselor de marcat.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/07/guvernul-vrea-sa-infiinteze-politia-fiscului-anaf-va-sti-totul-despre-ce-detin-romanii-40111.jpghttps://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/07/guvernul-vrea-sa-infiinteze-politia-fiscului-anaf-va-sti-totul-despre-ce-detin-romanii-40111-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv