Conform celor declarate de jurnalistul Evenimentului zilei, Kovesi va recunoaşte că a fost prezentă acasă la Gabriel Oprea, în noaptea alegerilor prezidenţiale din 2009 şi astfel va evita prezenţa în faţa membrilor Comisiei de anchetă parlamentară, care au invitat-o la audieri de trei ori până în prezent.

„Ca om care a lucrat in zona de relatii publice, lucrurile sunt destul de clare: este un interviu care s-a vrut sa fie asa, in care toate aceste teme trebuiau lamurite. Exista o strategie pe care anumiti oameni aflati in dificultate o folosesc, cum ar fi un interviu in weekend, in care incerci sa lamuresti toate acuzele.

In a doua parte a interviului (n.r. – cea anuntata de ziare.com pentru ziua de luni), cred ca ea se va referi la alegerile prezidentiale din 2009 si va admite ca a fost la Gabriel Oprea acasa in acea noapte. Dupa aia, va spune ceva ca nu are rost sa mai mearga la Comisie de anchetă parlamentară pentru ca deja a facut acest lucru, a recunoscut… Asta este parerea mea.

E clar ca este un interviu care trebuie sa-i foloseasca, altfel venea la Mihai Gadea in emisiune daca voia o confruntare in care sa i se puna si alte intrebari decat cele stabilite.

In dosarul Tel Drum, Laura Codruta Kovesi stie foarte bine cine sunt procurorii care s-au ocupat de acest dosar.  Se poate vedea din informatiile care au aparut deja in spatiul public, este vorba de jurnalista Sorina Matei…

(…) Într-un asemenea moment, singura varianta pe care o ai este sa spui adevarul, pentru ca orice evitare a adevarului ii face pe jurnalisti sa mai puna o intrebare, si inca o intrebare.

(…) Cred ca acea inregistrare cu Laura Codruţa Kovesi este trucata, intrucat se aude numai vocea ei…

(…) Probabil are si dansa consilieri in DNA, exista si firme de PR care lucreaza pentru ea… Cred ca miza importanta a interviului nu este cea cu inregistrarea din sedinta DNA. Miza importanta nu este legata nici de celelate subiecte, care intr-un fel trebuiau lamurite. Cred ca miza este cea de-a doua parte a interviului care va aparea fix maine (n.r. – luni 17 iulie 2017), cand ar trebui sa se prezinte la Comisia de anchetă parlamentară a alegerilor prezidentiale din 2009.

Eu sunt dispusa, daca si ea (n.r. – Laura Codruta Kovesi) este dispusa, sa facem un test poligraf sa vedem cine minte. Sunt curios care va fi versiunea ei, iar in cazul in care va nega (n.r. – ca a fost prezenta acasa la Gabriel Oprea in noaptea alegerilor prezidentiale din 2009) are soarta pecetluita, dar nu cred ca va nega.

rootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Conform celor declarate de jurnalistul Evenimentului zilei, Kovesi va recunoaşte că a fost prezentă acasă la Gabriel Oprea, în noaptea alegerilor prezidenţiale din 2009 şi astfel va evita prezenţa în faţa membrilor Comisiei de anchetă parlamentară, care au invitat-o la audieri de trei ori până în prezent. „Ca om care...

Preluat de la EVZ