Dinamo n-a avut nicio problemă în disputa cu Juventus București, din prima etapă a campionatului intern. La Ploiești, pe „Ilie Oană”, „câinii” s-au impus cu scorul de 3-0, goluri marcate de Rivaldinho (32), Filipe Nascimento (66) și Ionuț Nedelcearu (90+3). În minutul 53, Mădălin Mihăescu, jucătorul gazdelor, a fost eliminat. Cosmin Contra, antrenorul oaspeților, a declarat că s-ar fi așteptat la un joc mai consistent al dinamoviștilor, cu mai multe oportunități de gol.

„A fost un meci de care îmi era frică, la început de sezon nu știi ce formă ai. Echipele nou-promovate au o intensitate bună împotriva noastră. Juventus o echipă bine așezată, agresivă, a făcut un presing care nu ne-a lăsat să ne facem jocul. Ne-am creat mai puține ocazii decât mă așteptam. Contează că am luat trei puncte, am jucat fotbalul pe care mi-ar plăcea să-l văd mereu, am mai făcut și greșeli pe care nu le-am făcut în pregătire sau în campionatul trecut, dar așa e începutul de sezon. Nu trebuie să le mai facem pe viitor. Am meritat victoria. Trebuie să ajungem cu două victorii la meciul de Europa League, asta ne-ar da un moral extraordinar”, a afirmat Contra, pentru Digi Sport.

rootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
Dinamo n-a avut nicio problemă în disputa cu Juventus București, din prima etapă a campionatului intern. La Ploiești, pe „Ilie Oană”, „câinii” s-au impus cu scorul de 3-0, goluri marcate de Rivaldinho (32), Filipe Nascimento (66) și Ionuț Nedelcearu (90+3). În minutul 53, Mădălin Mihăescu, jucătorul gazdelor, a fost...

Preluat de la EVZ