DRAGNEA vs. KOVESI, într-o ÎNTÂLNIRE DE GRADUL ZERO. Cine a lăsat capul jos şi CINE A DOMINAT în DUELUL PRIVIRILOR extrem de tăioase – Galerie foto şi video cu MOMENTUL ANULUI

Reacţia lui Dragnea la adresa celor de la Antena 3 i-a surprins pe mulţi dintre observatorii vieţii politice din România. O explicaţie a fost dată de Jurnalistul Dan Turturică într-un articol publicat pe digi24.ro, şi în care precizează că Antena 3 a început să îl atace pe Liviu Dragnea la ordinul lui Dan Voiculescu, după ce „sistemul” l-ar fi ajutat pe fostul mogul să scape din dosarul de șantaj Antena Group-RCS&RDS.

Semnale clare pentru ÎNLĂTURAREA LIDERULUI PSD. Dragnea, ÎN PERICOL

„(…) Trădarea jurnaliștilor ”de casă” demonstrează că forțele mobilizate împotriva sa sunt mult mai numeroase, mai puternice și mai determinate decât se aștepta. Una este să se lupte cu ceea ce el numește ”SISTEMUL”, instituții conduse de oameni care i-au refuzat avansurile, dușmani tradiționali și previzibili și alta este să fie înjunghiat pe la spate, de trupeți pe care i-a omenit din plin de-a lungul timpului și a căror loialitate bine recompensată a considerat-o de nezdruncinat.

Macovei TRADUCE declarațiile lui Dragnea: „Este dispus să facă orice….”

Așa se explică reacția nervoasă, după ce Antena 3 a început să difuzeze investigații despre afacerile familiei lui, pe un ton inchizitorial. De la RISE se aștepta la dezvăluiri compromițătoare, de la Antena 3, niciodată. Față de RISE a știut cum să reacționeze. Coincidență, ANAF a primit o sesizare despre ei la momentul potrivit. Antena 3 l-a luat pe nepregătite. Lor ce să le facă? S-a mulțumit să le bată cu degetul în microfon și să le spună în direct că speră “să fi meritat mizeria din ultimele două zile (….)”, a scris Turturică.

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
DRAGNEA vs. KOVESI, într-o ÎNTÂLNIRE DE GRADUL ZERO. Cine a lăsat capul jos şi CINE A DOMINAT în DUELUL PRIVIRILOR extrem de tăioase – Galerie foto şi video cu MOMENTUL ANULUIReacţia lui Dragnea la adresa celor de la Antena 3 i-a surprins pe mulţi dintre observatorii vieţii politice din...

Preluat de la EVZ