Record de țigări de contrabandă ascunse într-o mașină. Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit aproximativ 90.000 de ţigarete de provenienţă Republica Moldova, pe care un cetățean român încerca să le introducă în ţară, ascunse în locuri special amenajate în podeaua, portierele și aripile din spate ale autoturismului pe care îl conducea.

 
Poliția de Frontieră transmite că sâmbătă, în jurul orei 00.55, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni-județul Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de intrare în ţară, Igor M., în vârstă de 36 de ani, domiciliat pe raza județului Vaslui. El se afla la volanul unui autoturism marca Dodge, înmatriculat în România.
Pe baza unor informații obținute de polițiști, oamenii legii au solicitat lucrătorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra vehiculului.
În urma controlului,  au fost descoperite ascunse, în locuri special amenajate în podeaua, portierele și aripile din spate ale autoturismului, 86.620 de ţigarete, diferite mărci, cu timbru de acciză Republica Moldova.
 
Țigaretele, în valoare de 59.306 lei, precum şi a autoturismul, în valoare de 22.822 lei, au fost confiscate.
 
Polițiștii de frontieră îl cercetează pe vasluian pentru contrabandă.

rootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Record de țigări de contrabandă ascunse într-o mașină. Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit aproximativ 90.000 de ţigarete de provenienţă Republica Moldova, pe care un cetățean român încerca să le introducă în ţară, ascunse în locuri special amenajate...

Preluat de la EVZ