Chiar şi jurnalistelor le-a fost interzis să intre în ”lobby”, spaţiul unde presa poate avea acces la politicieni. Astfel deputata Jackie Speier s-a pus în fruntea mişcării şi a postat pe Twitter o fotografie de grup cu colegele îmbrăcate cu rochii fără mânecă, dând astfel un titlu mobilizării: , ”Vineri fără mâneci”.

Şi colega sa, Chellie Pingree a twittat la rândul său: ”Suntem în 2017 şi femeile votează, sunt alese şi-şi aleg stilul lor propriu. E timpul a aducem la zi regulile în aşa fel încât să fie în pas cu vremurile” (deocamdată mai sunt interzişi pantofii sau sandalele care sunt decupaţi la degete). La Washington vineri şi sâmbătă au fost înregistrate 36 de grade, dar acţiunea lor n-a trecut neobservată, în aşa fel încât purtătorul de cuvânt al Camerei, republicanul Paul Ryan, care are competenţa să revadă regulile, a intervenit garantând că va încerca să le ”modernizeze”.


rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Chiar şi jurnalistelor le-a fost interzis să intre în ''lobby'', spaţiul unde presa poate avea acces la politicieni. Astfel deputata Jackie Speier s-a pus în fruntea mişcării şi a postat pe Twitter o fotografie de grup cu colegele îmbrăcate cu rochii fără mânecă, dând astfel un titlu mobilizării: ,...

Preluat de la EVZ