loading…

Agenția Națională de Administrare Fiscală propune, printr-un proiect de ordin, aprobarea unui formular special, formularul 700 “Declarație de înregistrare/modificare a categoriilor de obligații fiscale declarative înscrise în vectorul fiscal”, scrie mediafax.ro.

Prin acest formular, contribuabilii vor avea posibilitatea de modificare, prin intermediul Internetului, a categoriilor de obligații fiscale declarative, care, potrivit legii, sunt înscrise în vectorul fiscal, cu excepția solicitării de înregistrare în scopuri de TVA. Pentru înregistrarea/modificarea obligațiilor declarative care formează vectorul fiscal nu se depun, odată cu declarația de mențiuni, documente justificative, se arată într-un comunicat al Fiscului.

Formularul 700 va fi utilizat de către toate categoriile de contribuabili pentru declararea, exclusiv prin intermediul Internetului, a înregistrărilor sau mențiunilor privind vectorul fiscal, cu excepția solicitării de înregistrare în scopuri de TVA.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/07/anunt-important-de-la-anaf-toti-contribuabilii-vor-avea-de-completat-un-nou-formular-40119.jpghttps://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/07/anunt-important-de-la-anaf-toti-contribuabilii-vor-avea-de-completat-un-nou-formular-40119-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv