Dan Andronic comentează despre răspunsul dat de Kovesi despre prezența sa la Gabriel Oprea acasa. Redăm comentariul întreg postat de jurnalist pe pagina sa de Facebook.

„M-am înșelat! A apărut a doua parte a interviului.

Laura Codruța Kovesi continuă să mintă prin omisiune. Refuză să spună dacă a fost la Gabriel Oprea acasă în noaptea alegerilor din 2009. Credeam că va avea demnitatea să recunoască și să închidă conflictul cu comisia parlamentară într-un mod propriu, fără să pară că cedează. Nu a fost să fie așa.

Ziare: Ati fost la Gabriel Oprea acasa in seara alegerilor prezidentiale din 2009?

LCK: Este deja o intrebare retorica daca am fost sau nu am fost.

Mi-e clar că a ales calea infractorului care nu răspunde la întrebările precise ale anchetatorului, fără să înțeleagă că refuzul de a recunoaște ridică următoarea întrebare: dacă nu s-a întâmplat nimic ilegal acolo, de ce nu recunoașteți, doamna Laura Codruța Kovesi?

O întrebare retorică, nu-i așa?

Numai că Procurorul Șef al DNA folosește, fără să-și dea seama, o expresie prin care recunoaște.

Întrebare retorică înseamnă întrebare cu răspunsul inclus.

Cum ar fi:

Bă, ești prost?
De ce minți, fă?

Ai băut, nenorocitule?

Deci ca să zic așa, Răspunsul este DA!”

Citește și: Cum RECUNOAȘTE Kovesi, șefa DNA, că a fost în SUFRAGERIA lui Oprea în seara ALEGERILOR din 2009

„KOVESI VA RECUNOAŞTE că a fost acasă la Oprea în noapte alegerilor din 2009.” Dan Andronic DEZVĂLUIE MIZA INTERVIULUI şefei DNA: „Sunt dispus să facem testul poligraf, SĂ VEDEM CINE MINTE.”

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Dan Andronic comentează despre răspunsul dat de Kovesi despre prezența sa la Gabriel Oprea acasa. Redăm comentariul întreg postat de jurnalist pe pagina sa de Facebook.„M-am înșelat! A apărut a doua parte a interviului.Laura Codruța Kovesi continuă să mintă prin omisiune. Refuză să spună dacă a fost la Gabriel...

Preluat de la EVZ