Reportera Laura Louise Gooderham, în vârstă de 24 de ani, a fost trimisă la concursul Miss Anglia, pentru a face un material despre această competiție.

”Nu mă interesau astfel de competiții și nu m-am gândit niciodată să particip la un concurs de frumusețe. Interviul pe care i l-am luat câștigătoarei de anul trecut, Millie Margetts, m-a determinat să mă înscriu pentru finala Miss Grimsby. Apoi organizatorii nu conteneau să mă invite mai departe în concurs”, a declarat Laura pentru mirror.co.uk

Până la urmă, a acceptat să participe la finala ”Miss Grimsby” cu mari emoții, neavând nicio experiență în domeniu. A luat lecții de la colegele participante cum să defileze, cum să se prezinte și cum să treacă peste emoțiile concursului. Până la urmă, Laura a declarat că a decis să nu se mai gândească la nimic și doar să se bucure de experiență, pur și simplu. Ca dovadă că strategia ei a funcționat este faptul că a fost încoronată Miss Grimsby, ajungând direct în finala Miss Anglia.

În final, câștigătoarea concursului a fost Stephanie Hill, în vârstă de 22 de ani, dar Laura nu a fost dezamăgită, ci mândră că a ajuns atât de departe în concurs, situându-se pe locul 20. Acum a decis să renunțe la jurnalism și intenționează ca pe viitor să mai participe la astfel de competiții.

rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Reportera Laura Louise Gooderham, în vârstă de 24 de ani, a fost trimisă la concursul Miss Anglia, pentru a face un material despre această competiție.”Nu mă interesau astfel de competiții și nu m-am gândit niciodată să particip la un concurs de frumusețe. Interviul pe care i l-am luat câștigătoarei de...

Preluat de la EVZ