Iohannis a poposit, weekendul trecut, discret și în secret, la Cluj, de unde a dorit săși cumpere echipamentul necesar. Și nu orice fel de echipament, ci unul profesionist, de top, așa cum se cuvine să aibă un președinte pasionat de acest sport!

Cum golful nu este un sport foarte popular în România, oferta nu este atât de vastă. Singurul magazin de golf „on course” (pe teren) din România se află la Sânpaul, o comună la 19 km de Cluj. Magazinul se numește Golfstore, iar terenul aparține clubului Transilvania Golf Club.

Duminică, patronii clubului, Octavian și Mihaela Damian, au fost anunțați că vor primi o vizită la nivel înalt…După vizita preliminară a SPP-ului, pentru măsurile de securitate, cuplul prezidențial a sosit la sediul firmei din Cluj, de unde Iohannis și-a comandat echipament fabricat în Marea Britanie de o companie americană.

„Așa cum mă așteptam, președintele este un om serios, care știe să tacă, să asculte, nu vorbește prostii, este de încredere și dacă spune că vine, se ține de cuvânt”, l-a descris, pe scurt, Octavian Damian, pentru Evenimentul zilei. El a precizat că, deși de data aceasta, șeful statului nu a jucat golf, a promis că va veni, cât de curând să se relaxeze pe terenul din Sânpaul. 

Cum arată terenul unde va juca golf președintele?

(Fotografii: Facebook TRANSILVANIA GOLF CLUB)

https://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/07/golf-2.jpghttps://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/07/golf-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Iohannis a poposit, weekendul trecut, discret și în secret, la Cluj, de unde a dorit săși cumpere echipamentul necesar. Și nu orice fel de echipament, ci unul profesionist, de top, așa cum se cuvine să aibă un președinte pasionat de acest sport!Cum golful nu este un sport foarte popular...

Preluat de la EVZ