Judecătoria Craiova a emis un mandat de arestare preventivă pe numele lui Sorin Durcac, pus sub acuzare de procurori într-un dosar de lovire și tulburarea ordinii şi liniştii publice. Anchetatorii au formulat cereri de arestare în lipsă pe numele altor șapte inculpați, care nu au fost găsiți încă de polițiști, informează colegii de la cotidianul regional Gazeta de Sud. Este vorba de Florin Durac, Fănel Durac, Leonard Durac, Valter Durac, Ianoși Durac, Mitică Durac şi Ion Adîr.

Reglare de conturi în faţa Curţii e Apel Craiova

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova au reţinut că: „Pe fondul unei stări conflictuale anterioare, inculpaţii Florin Durac, Fănel Durac, Sorin Durac şi Leonard Durac, în timp ce se aflau pe strada Constantin Brâncuși, în fața Curții de Apel Craiova, au aşteptat-o pe persoana vătămată, iar în momentul în care aceasta a coborât din taxi au lovit-o cu pumnii în zona capului şi a corpului, provocându-i leziuni traumatice care necesită pentru vindecare patru – cinci zile de îngrijiri medicale. În aceeaşi împrejurare, dintr-un alt autoturism taxi a coborât şi altă persoană vătămată, care a fost lovită cu pumnul în zona feţei de inculpatul Ion Adîr, apoi a încercat să fugă, fiind urmărită de inculpaţii Sorin Florin Durac, Fănel Durac, Valter Durac, Mitică Durac şi Ianoşi Durac“. Felix Neguț a fost prins de urmăritori pe bulevardul Nicolae Titulescu, unde a fost lovit de aceștia cu pumnii şi cu picioarele. Anchetatorii au mai precizat că Felix Neguț a suferit leziuni care necesită pentru vindecare 12 – 14 zile de îngrijiri medicale. Cei care au fost bătuți sunt Sorin și Felix Neguţ, ultimul fiind cel care a fost prins pe bulevardul Nicolae Titulescu. Anchetatorii au precizat în referatul prin care au cerut arestarea preventivă a inculpaților că, „în zona comiterii faptelor, respectiv pe străzile Constantin Brâncuşi şi Nicolae Titulescu, din cauza actelor de violenţă exercitate de inculpaţi, a fost tulburată ordinea şi liniştea publică, cetăţenii aflaţi în tranzit fiind panicaţi, iar traficul rutier a fost blocat pe timpul comiterii faptelor“. Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj au explicat că sunt efectuate activităţi specifice, în vederea prinderii celor şapte agresori care se sustrag cercetărilor.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Judecătoria Craiova a emis un mandat de arestare preventivă pe numele lui Sorin Durcac, pus sub acuzare de procurori într-un dosar de lovire și tulburarea ordinii şi liniştii publice. Anchetatorii au formulat cereri de arestare în lipsă pe numele altor șapte inculpați, care nu au fost găsiți încă de...

Preluat de la EVZ