Landau a murit la Centrul Medical UCLA din Los Angeles după “complicații neașteptate în timpul unei scurte spitalizări”, a declarat Guttman, citat de CNN. Landau s-a născut la 28 iunie 1928, la Brooklyn, și a lucrat ca desenator pentru New York Daily News înainte de a deveni actor.


Pentru cinefili, Landau a fost cel mai bine cunoscut din rolul de maestru al deghizărilor, Rollin Hand, pentru o echipă de spionaj secret în seria “Misiune: Imposibila” din anii 1960, în care a jucat împreună cu soția sa, Barbara Bain. În urma acestei producții, a fost nominalizat la premile Emmy pentru fiecare dintre cele trei sezoane ale show-uluil și a câștigat Globul de Aur pentru cel mai bun actor TV de sex masculin în 1968. La sfârșitul carierei, a jucat într-o serie televizată la HBO, în producția „Entourage”.


După înmormântarea privată, în lunile august și septembrie familia va organiza două comemorări publice în memoria actorului. 

rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Landau a murit la Centrul Medical UCLA din Los Angeles după 'complicații neașteptate în timpul unei scurte spitalizări', a declarat Guttman, citat de CNN. Landau s-a născut la 28 iunie 1928, la Brooklyn, și a lucrat ca desenator pentru New York Daily News înainte de a deveni actor. Pentru cinefili,...

Preluat de la EVZ