Conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj a dispus efectuarea unei anchete în cazul a doi polițiști din Craiova care au fost fotografiați dormind în mașina de serviciu.

Cei doi polițiști au fost surprinși, duminică, de un craiovean, în timp ce dormeau în mașina de serviciu pe care o parcaseră pe un drum mai puțin circulat, scrie Mediafax.

Unul dintre ei dormea pe scaunul șoferului, celălalt în spatele sau. Cel care i-a văzut i-a fotografiat și a publicat imaginile pe o rețea de socializare.

După publicarea imaginilor, conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj a dispus efectuarea unei anchete pentru a stabili cine sunt polițiștii.

”Conducerea IPJ Dolj a dispus efectuarea de verificări urgente de către organele specializate de control din cadrul Inspectoratului pentru clarificarea situației. În măsura în care se vor constata încălcări ale Codului de etică și deontologie profesională sau ale altor proceduri și prevederi legale ce reglementează activitatea Poliției, se vor dispune măsuri în consecință, întrucât managementul instituției noastre nu tolerează astfel de comportamente“, a declarat, pentru Mediafax, Cătălin Dochia, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/07/ancheta-la-politie-dupa-ce-doi-agenti-au-fost-surprinsi-in-timp-ce-dormeau-in-masina-de-serviciu-40164.jpghttps://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/07/ancheta-la-politie-dupa-ce-doi-agenti-au-fost-surprinsi-in-timp-ce-dormeau-in-masina-de-serviciu-40164-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv