loading…

Antonio Banderas C., de 21 ani, și Nelu Ministeru D., de 17 ani, ambii din Craiova, au fost reținuți după ce, în urma controlului corporal efectuat asupra acestora, polițiștii au constatat că aveau asupra lor câte un cuțit în lungime de 34 cm, respectiv 23 cm.

Potrivit IPJ Dolj, azi-noapte, în jurul orei 00.40, o patrulă a Poliției Locale Craiova i-a depistat, în interiorul parcului Nicolae Romanescu, pe Antonio Banderas C., de 21 ani, și Nelu Ministeru D., de 17 ani, ambii din Craiova, au fost reținuți după ce, în urma controlului corporal efectuat asupra acestora, polițiștii au constatat că aveau asupra lor câte un cuțit în lungime de 34 cm, respectiv 23 cm, potrivit romaniatv.net.

Agenții Poliției Locale i-au anunțat pe polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Craiova, care i-au condus pe cei doi la sediul secției, cele două cuțite fiind ridicate din posesia tinerilor în vederea cercetărilor. Pe numele celor doi s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de port și deținere fără drept de obiecte periculoase.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/07/antonio-banderas-a-fost-retinut-de-politistii-din-craiova-dupa-ce-a-fost-gasit-pe-strada-cu-un-cutit-in-mana-40154.jpghttps://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/07/antonio-banderas-a-fost-retinut-de-politistii-din-craiova-dupa-ce-a-fost-gasit-pe-strada-cu-un-cutit-in-mana-40154-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv