Povestea de iubire dintre o româncă și un belgian a pus pe jar o localitate din Argeş. Bărbatul îşi acuză partenera că l-a bătut şi l-a ameninţat de mai multe ori. Cornelia, românca de care s-a îndrăgostit străinul, are o altă versiune. Susţine că bărbatul a sărit la bătaie, după ce ea a refuzat anumite picanterii în dormitor, potrivit observator.tv.

Cornelia Mincu. 40 de ani, mamă a trei copii. David Jose. Cetăţean de origine belgiană, cunoscut în localitatea ca Je m`appelle. 

Cornelia şi Jose s-au cunoscut în 2015 şi a fost dragoste la prima vedere. Pe atunci, ea era femeie de serviciu, la primăria din Albota. “Eu sunt o femeie mai miloasă, aşa. I-am ascultat lui povestea, că el acolo, în Belgia, unde a locuit dânsul, a trăit cu o româncă, timp de 13 ani. Am vorbit, a venit în România, ne-am întâlnit, ne-am plăcut şi aşa mai departe!”, spune femeia. 

Versiunea lui Jose e însă alta. Bărbatul spune că a fost ademenit de femeie în dormitor, imediat după ce s-au cunoscut. Nici vorbă de iubire, susţine el, poate doar plăcere carnală şi interes financiar. “Cine, prima dată… îl cunoşti de două ore şi mă duce în dormitor?! De ce să o iubesc, pentru că a profitat mult de mine?”

Şi chiar în dormitor ar fi pornit scandalul. Femeia spune că s-a săturat să fie supusă la toate perversiunile sexuale.

După bătaie, belgianul a obţinut ordin de restricţie împotriva româncei. Şi a cerut, în instanţă, să o evacueze din casă. 

rootstireaActualitate/EsentialSocial
Povestea de iubire dintre o româncă și un belgian a pus pe jar o localitate din Argeş. Bărbatul îşi acuză partenera că l-a bătut şi l-a ameninţat de mai multe ori. Cornelia, românca de care s-a îndrăgostit străinul, are o altă versiune. Susţine că bărbatul a sărit la bătaie,...

Preluat de la EVZ