„O vizită de stat este diferită de o vizită normală, iar într-un moment când preşedintele american susţine politici pe care mulţi le resping în ţara noastră, nu sunt sigur că este oportun ca Guvernul nostru să întindă covorul roşu”, a declarat Khan.

Nu este prima oară când Sadiq Khan îl critică pe Donald Trump. Mai mult, nici președintele SUA  nu a ratat ocazia de a-l ironiza pe Sadiq Khan după atacurile teroriste din Londra ce au omorât şapte persoane. În acel moment, primarul Londrei a declarat că nu este nici un motiv de panică, iar Trump a catalogat această aserţiune drept patetică.

Theresa Maya înaintat o invitaţie preşedintelui SUA pentru o vizită oficială în ianuarie 2018, iar Casa Albă a confirmat săptămâna trecută că vizita de stat a preşedintelui Trump va fi amânată până în 2018. Amânarea vizitei de stat a lui Donald Trump în Marea Britanie s-a produs pe fondul îngrijorărilor cu privire la eventuale proteste masive organizate la Londra împotriva venirii preşedintelui american în Marea Britanie, scrie Mediafax. 

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
„O vizită de stat este diferită de o vizită normală, iar într-un moment când preşedintele american susţine politici pe care mulţi le resping în ţara noastră, nu sunt sigur că este oportun ca Guvernul nostru să întindă covorul roşu', a declarat Khan.Nu este prima oară când Sadiq Khan îl...

Preluat de la EVZ